Kennel Citahagen

Bjørg W. Andreassen
Oddahagen 7
4033 Stavanger
Tlf: 51 57 64 12 eller mobil: 90 67 86 92
E-post: bjoerg.andreassen@aibel.com eller citahagen@hotmail.com
Hjemmeside: www.citahagen.com

 

Om oss:

Kennelen består av seks bernere, samt en cocker spaniel. Jeg fikk min første Berner Sennen i 1988 og startet med avl i 1990, da Citahagen's Kennel ble dannet og registrert. Jeg bruker mesteparten av min fritid på hunder og da spesielt mine egne, men er også meget aktiv i organisasjonslivet. Jeg har ledet utstillinger i 12-13 år, skrevet utstillings-kataloger for diverse klubber, jobbet som ringsekretær på diverse utstillinger, sittet i styret i NKK avd. Rogaland siden 1996 m.m.

Framtiden er det som kjent ingen som kan styre, men får jeg det som jeg vil, fortsetter jeg mitt liv med bernere rundt meg. Driver med avl, kursing, utstillinger og alt annet som tilhører et skikkelig HUNDELIV. Jeg er nestleder i Norsk Berner Sennenhundklubb. Nestleder Norsk Kennel Klub avd. Rogaland. Utstillingsleder Norsk Berner Sennenhundklubb avd. Rogaland , samt leder i NBSKs Sunnhetskomite Jeg har i de siste 16 årene, hatt 5 bernere. To har oppnådd å bli Champion. Den første jeg hadde, var jeg vel ikke så ivrig med, så hun oppnåde aldri noe championatet, men det var ikke langt i fra. En mistet jeg før oppnådd championat alder, mens den siste ikke er gammel nok ennå. Har også oppnådd Best In Show med eget oppdrett.

Jeg driver ingen storstilt avl, ønsker at den avlen jeg driver skal være målrettet. Det dreier seg for meg da om: En sunn og frisk rase som vi kan leve med i våre familier. Som kommer til å være hos oss i mange år, fordi de er friske og fordi vi ønsker å ha dem der.